Naša je želja pronaći savršeno rješenje za vaše individualne želje i potrebe, a u svezi s organizacijom raznovrsnih izleta i tura.

 
 
Gastro ture
maslinovo ulje, vino, pršut, tradicionalna jela

U hrvatskim, ali i istarskim kulinarskim specijalitetima, može se uživati kroz individualno vođenje našom gastronomskom ponudom, a sve u svrhu degustiranja tradicije na tanjuru.

Na vaš upit, pomoći ćemo osmisliti turu koja zadovoljava i najzahtjevnije nepce.  

 
Vjerske ture
crkve, crkvice, crkva svetog Blaža, izložba Svetih tijela

Posjetiteljima s interesom za religijskim sadržajima, nudimo mogućnost posjeta crkvicama Vodnjanštine i glavnoj crkvi sv. Blaža gdje se nalazi zbirka Sakralne umjetnosti i izložba Svetih tijela.

 
Biciklističke ture
Na Vodnjanštini postoji više od 100 kilometara označenih bike staza, pretežno makadamskih, koje prolaze uz suhozide, kažune i maslinike, a povezuju sva mjestašca u okolici grada.

 

Za one koji dolaze autom, idealan je start kod Parka Kažuna gdje mogu ostaviti auto i dobiti gratis materijal i informacije o bike stazama, a preporučamo učiniti krug i završiti na istom mjestu.

Na upit, možemo za vas organizirati vođenje na bicikli uz licenciranog stručnog bike-guidea.  

 
Ture u prirodi
kažuni, suhozid, masline i ostalo mediteransko bilje karakteristično za ovo područje

Naša priroda – naše bogatstvo!

Ljubiteljima prirode nudimo putovanje kroz miomirise Mediterana i boje istarskog poluotoka, poznatog po trobojnoj zemlji – crvenoj, sivoj i bijeloj. Kroz turu otkrit ćemo suhozide koji su potvrđeni kao nematerijalno kulturno dobro i kažune kojima ovo područje obiluje.

Po želji, turi je moguće dodati i posjet rasadniku, proizvodnom pogonu i trgovini kozmetičkih preparata od mediteranskog bilja.

 
Ostale aktivnosti
Za sve posjetitelje željne aktivnog odmora, Vodnjan nudi brojne aktivnosti na svojim plažama. Moguće je tako iznajmiti pedaline, jet ski, banana boat ili provesti vrijeme u vodenom parku.
Plaža Barbariga također nudi mogućnost iznajmljivanja terena za beach volleyball.