top of page

U Vodnjanu otvoren Info punkt - Vodnjan sjever – Park kažuna

Na samom ulazu u Vodnjan kod rotora Vodnjan sjever pored Parka Kažuna pred desetak dana svoja je vrata otvorio novouređeni Info punkt u kojem mnogobrojni turisti i posjetitelji mogu dobiti sve potrebne informacije vezane uz područje Grada Vodnjan-Dignano.

Osim informacija o turističkoj ponudi Vodnjanštine, koje su svima dostupne, na Info pointu se može besplatno degustirati vodnjansko ekstra djevičansko maslinovo ulje. Isto tako, svim se turistima i posjetiteljima nudi bogata ponuda autohtonih poljoprivrednih proizvoda, suvenira, i vodnjansko desertno vino „Vin de Rosa“. Osim navedenog, gosti se mogu osvježiti sladoledom ili pićem te prošetati Parkom kažuna i pritom kupiti jednu od mini replika tih, za ovo područje poznatih, građevina kao uspomenu na svoj boravak u Vodnjanu.

Info punktom upravlja Trgovačko društvo Castelier d.o.o., u stopostotnom vlasništvu Grada Vodnjan-Dignano, a cijeli projekt zamišljen je kao polazna točka za goste koji ciljano dolaze ili prolaze područjem Grada.

„Pored već realiziranih projekata uređenja Parka kažuna, Info pointa na Narodnom trgu, suvenirnice u palači Portarol, prvog smještajnog objekta u sklopu Difuznog hotela Vodnjan, uređenja plaže u Peroju i Barbarigi, ovo je još jedan u nizu uspješnih projekata kojeg smo realizirali u cilju razvoja turizma našeg Grada, stvaranja što zanimljivije turističke ponude te u cilju produljenja turističke sezone koju planiramo povezati sa berbom maslina u listopadu i studenome i Danima mladog maslinovog ulja koji se već tradicionalno održavaju svake godine trećeg vikenda u 11. mjesecu“ naglasio je Gradonačelnik Grada Vodnjana-Dignano Klaudio Vitasović.


bottom of page